Articles for Christians at TrueChristianity.Info. Ježiš vždy zvíťazí Christianity - Articles - Joga, okultizmus a mágia
Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal                Nevezmeš meno Božie nadarmo                Pamätaj, že máš svätiť sviatočné dni                Cti otca svojho i matku svoju                Nezabiješ                Nezosmilníš                Nepokradneš                Nebudeš krivo svedčiť proti svojmu blížnemu                Nebudeš žiadostivo túžiť po manželke svojho blížneho                Nebudeš túžiť po majetku svojho blížneho               
Slovenská verziaKresťanský portál

Kresťanské zdroje

 
Ježiš vždy zvíťazí
   

Autor: świadectwo,
Milujte sa! 1/2006 → Joga, okultizmus a mágia



Jack vydáva svedectvo o exorcizme, ktorý opisuje otec Marek

V posledný deň duchovných cvičení sa ukázalo, že jeden z nás je posadnutý zlým duchom. Zrazu sa postavil a hodil kameň do monštrancie, v ktorej bola Oltárna sviatosť. Netrafil, ale kameň poškodil rezbárske dielo za oltárom. Skríkol niečo ako: „Netrafil! Nikdy ho netrafím!“ Nebudem opisovať celú udalosť. Posadnutý Artur sa vyhrážal, že zničí moju rodinu a prezradí všetky moje hriechy, no kňaz mu to v mene Ježiša Krista zakázal. V mene nášho Spasiteľa prikázal zlému duchu, aby vyšiel z chlapcovho tela.

Artur sa strašne rúhal Ježišovi a Panne Márii. Preklínal svätú Faustínu a Svätého Otca. Zatiaľ sme sa my ostatní (devätnásť chlapcov) nahlas modlili k nebeskému Otcovi a Panne Márii. Kňaz sa sklonil nad chlapca a tiež sa modlil. Pochytali sme sa za ruky a obkolesili ich aj oltár. Vyháňanie diabla mi pomohlo dívať sa na veci vlastnými očami. Teraz som celkom presvedčený, že Ježiš je skutočne prítomný v Eucharistii. Vo svätej hostii sa skrýva len preto, aby sme pri pohľade na nášho Spasiteľa nezomreli od radosti a vzrušenia. Vždy som tomu veril, no veľmi som sa tým nezaoberal, lebo som tomu nerozumel. Teraz som si tým istý. Dostalo sa mi nesmiernej milosti. Boh nám tak verí, že nám dal seba samého vo forme chleba. Za to mu z celého srdca ďakujem.

Exorcizmus mi ukázal aj to, čo dokáže kňaz v mene Ježiša Krista. Kňaz rozhrešuje naše hriechy, slávi svätú omšu. Vlastne v Ježišovom mene môže urobiť čokoľvek.

Na vlastné oči som videl kňaza vyháňať zlých duchov. Teraz viem, že náš Pán pôsobí skrze svojich kňazov. Aký nádherný dar nám Ježiš dal vo svojich kňazoch!

Po hodine zápasu Artur vyznal vieru v Ježiša Krista. Bolo to také krásne. Keď duchovia vyšli z Artura, plakali sme ako malé deti. Boli to slzy radosti. Nikdy v živote som nebol taký šťastný. Uvedomil som si, že sme práve videli Ježiša zvíťaziť nad satanom. Bol to zázrak. Na vlastné oči sme videli, čo dokáže kňaz v Ježišovom mene. Koľko moci je v kňazstve!

Som presvedčený, že aj Panna Mária bola s nami počas celej tejto udalosti. Zlý duch sa jej bál. Sám to povedal. Inštinktívne sme zaspievali piese? Ježiš je víťaz. Bola to chvíľa veľkej radosti. Nikdy predtým som sa tak vrúcne nemodlil. Ježiš nám dal vieru a odvahu vytrvať v tejto „hodine zápasu“ a stať sa svedkami jeho víťazstva. Satan má veľkú moc. Väčšiu než človek. No Boh je s nami. Koho sa máme báť, keď je s nami Boh? Ako povedal otec Marek, musíme naďalej žiť v Kristovi, lebo satan neprestane hádzať kamene. No netreba sa báť, Krista nikdy netrafil a ani netrafí.

Úbohý chlapec nakoniec vyznal vieru v Krista. Aj ja otvorene vyznávam: Ježiš Kristus je môj Pán a Panna Mária je moja kráľovná. Amen.

Jack 

Objednaj

Ak máte záujem o stiahnutie časopisu vo formáte PDF

  • Prihlás sa, ak už si registrovaný a časopis odoberáš
  • Objednaj, ak ešte nie si registrovaný


The above article was published with permission from Milujte sa! in November 2010





Prečítajte si ďalšie kresťanské články v slovenskom jazyku





Navrchol

Odporucit stranku znamemu!


Články kresťanské