Articles for Christians at TrueChristianity.Info. Najväčší zázrak, aký máme Christianity - Articles - Veda a viera
Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal                Nevezmeš meno Božie nadarmo                Pamätaj, že máš svätiť sviatočné dni                Cti otca svojho i matku svoju                Nezabiješ                Nezosmilníš                Nepokradneš                Nebudeš krivo svedčiť proti svojmu blížnemu                Nebudeš žiadostivo túžiť po manželke svojho blížneho                Nebudeš túžiť po majetku svojho blížneho               
Slovenská verziaKresťanský portál

Kresťanské zdroje

 
Najväčší zázrak, aký máme
   

Autor: ks. Mieczysław Piotrowski TChr,
Milujte sa! 3/2007 → Veda a viera



23. septembra 2004 nemecký denník Die Welt uverejnil reportáž s názvom Skutočná Kristova tvár – objavenie neobyčajnej relikvie zmŕtvychvstania? Napísal ho známy nemecký novinár Paul Badde. Talianske médiá vtedy pripomenuli, že svätý Páter Pio už roku 1963 povedal, že „Volto santo v Manoppelle je najväčší zázrak, aký máme“.

Roku 2006 vyšla kniha Paula Baddeho s názvom Božská tvár – šatka z Manoppella, ktorá čitateľa vovádza do vzrušujúceho dobrodružstva odhaľovania pravdy o nezvyčajnej relikvii zmŕtvychvstania. Na šatke s rozmermi 17 krát 24 centimetrov, uloženej v striebornom relikviári, ktorý je verejne vystavený na hlavnom oltári v manoppellskom kostole, nachádza sa podobizeň zmŕtvychvstalého Krista. Manoppello je talianske päťtisícové mestečko, ktoré leží v Abruzzách 30 km od Pescary. Neďaleko sa nachádza známa svätyňa eucharistického zázraku v Lanciane.

Viac...

 pdf

Objednaj

Ak máte záujem o stiahnutie časopisu vo formáte PDF

  • Prihlás sa, ak už si registrovaný a časopis odoberáš
  • Objednaj, ak ešte nie si registrovaný


The above article was published with permission from Milujte sa! in November 2010





Prečítajte si ďalšie kresťanské články v slovenskom jazyku





Navrchol

Odporucit stranku znamemu!


Články kresťanské