Articles for Christians at TrueChristianity.Info. 310 : 0 pre Ježiša Christianity - Articles - Hnutie čistých sŕdc
Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal                Nevezmeš meno Božie nadarmo                Pamätaj, že máš svätiť sviatočné dni                Cti otca svojho i matku svoju                Nezabiješ                Nezosmilníš                Nepokradneš                Nebudeš krivo svedčiť proti svojmu blížnemu                Nebudeš žiadostivo túžiť po manželke svojho blížneho                Nebudeš túžiť po majetku svojho blížneho               
Slovenská verziaKresťanský portál

Kresťanské zdroje

 
310 : 0 pre Ježiša
   

Autor: świadectwo,
Milujte sa! 4/2007 → Hnutie čistých sŕdc



Sebaukájanie sa v mojom živote objavilo postupne, takže ani neviem, kedy. Neviem, čo spôsobilo, že som po tomto diablovom nástroji siahala sedem rokov.

Moje obrátenie začal váš časopis, lebo keď som si čítala o onanovaní, rozmýšľala som, či to, čo robím, nie je práve ním. Dozrievala som k úprimnej spovedi, lebo všetky moje predošlé sviatosti zmierenia ako aj sväté prijímania boli svätokrádežné.

Pristúpila som k sviatosti zmierenia a keď som vyšla zo spovednice, chcelo sa mi priam kričať od radosti: Pán Ježiš ma vyslobodil! Po spovedi som objavila veľké tajomstvo Eucharistie, prehĺbil sa môj duchovný život, ľahšie sa mi modlí. Tá spoveď bola ako príbeh o beduínovi, ktorý zablúdi v púšti, niekoľko dní nič nepije a cíti, že sa blíži smrť. Zrazu uvidí prameň. Najprv si myslí, že je to fatamorgána, no presviedča sa, že je skutočný. Zhadzuje ťažký batoh a šatya celý sa ponára do vody. Pije ju ako blázon a takmer túži utopiť sa v nej. Cíti, že pri tejto životodarnej vode musí ostať, lebo na púšti ho čaká len smäd a smrť. Musí zostať pri prameni. Postupne tu prídu aj iní, čo sa stratili. Prameň má miesto pre všetkých a dá im život.

Aj ja som sa stratila v púšti a Pán dal, že som našla prameň, aj keď spočiatku som pochybovala. Áno, túžim sa utopiť v Božej milosti, v Bohu. On je prameň. Nikdy ho nechcem opustiť. Túžim, aby tu prišli všetci, aby pochopili, že Ježiš je život. Pán nám dal všetko, po čom túži naša duša.

Už 310 dní od tej pamätnej spovede žijem v čistote! Každý z tých 310 dní bol zápasom, bojom, súbojom s diablom, ktorý spolu s Ježišom vyhrávame 310 : 0. Chvála Bohu! Aleluja, Ježiš je víťaz!

Čitateľka

Objednaj

Ak máte záujem o stiahnutie časopisu vo formáte PDF

  • Prihlás sa, ak už si registrovaný a časopis odoberáš
  • Objednaj, ak ešte nie si registrovaný


The above article was published with permission from Milujte sa! in November 2010





Prečítajte si ďalšie kresťanské články v slovenskom jazyku





Navrchol

Odporucit stranku znamemu!


Články kresťanské