Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Чистота є можливою Християнські статті - Рух Чистих Сердець
Кажу ж вам, Своїм друзям: Не бійтеся тих, хто тіло вбиває, а потім більш нічого не може вчинити!                Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєнну. Так, кажу вам: Того бійтеся!                Чи ж не п'ять горобців продають за два гроші? Та проте перед Богом із них ні один не забутий.                Але навіть волосся вам на голові пораховане все. Не бійтесь: вартніші ви за багатьох горобців!                Кажу ж вам: Кожного, хто перед людьми Мене визнає, того визнає й Син Людський перед Анголами Божими.                Хто ж Мене відцурається перед людьми, того відцураються перед Анголами Божими.               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Чистота є можливою
   

Свідоцтво,
Любiть одне одного! 1/2008 → Рух Чистих Сердець

Любiть одне одного!



Я є щасливою дружиною і знаю, що Бог є також із закоханими та подружжями. Він завжди з нами був і є. Я ходила з моїм хлопцем майже п’ять років і знаю, що витривати в чистоті можливо.

 

Хоч я особисто вважаю, що може це тривало на рік довше, ніж потрібно. Я не є прихильником ситуації, в якій наречені довго не одружуються. Якщо хлопець з дівчиною довго зустрічаються одне з одним, то напевно наражаються на ризик втрати чистоти, хоча, з іншого боку, вік та економічні міркування не завжди дозволяють на подружжя. Інколи треба почекати. Ми чекали довго. Найважливішим є те, що Бог дав нам силу. Рішуче це підкреслюю: дошлюбна чистота є можливою! Тепер, коли я знаю, якою силою є секс, мене переповнює подив для Бога, який дав нам здатність стримуватися. І дійсно це не було таким важким! Думаю, приходить час, коли ти впевнений, що це та особа і що хочеш їй віддатися. Але ніколи не відомо на 100% – тільки подружжя є певною печаткою і заявою: будемо разом назавжди. Така заява вимагає зрілості, відваги та відповідальності, тому статеві зносини повинні відбуватися в подружжі. Варто чекти, варто дозрівати і завдяки витривалості зберегти любов. Потрібно також знати, кого слухати. Ми довірилися Богу і тепер зазнаємо блаженних наслідків цього довір’я. В повноті тішимося нашим подружнім співжиттям, досвідчуючи глибокої любові, радості та вдячності.   

Природні методи [планування сімї прим. перекладача]вимагають від нас дисципліни, але насправді варто. Звісно, не завжди є легко; приходить спокуса вибрати, що легше. Але ж Господь Бог дав нам – окрім віри – розум! Відомо, що контрацептивні засоби шкодять здоров’ю, не говорячи вже про моральну шкоду. Організм жінки має свій природний цикл, і не належить покращувати свою сексуальність на власний лад. Статевість – це не хвороба, тому не потрібно фарширувати себе гормонами або калічитися механічними засобами (поминаючи презерватив, котрий не дає подружжю повного задоволення). Статевий акт – це набагато більше, ніж тілесне пережиття. Це психічне, духовне та емоційне пережиття. Природні методи впроваджують певного роду лад в нашому житті. Ці методи дуже зручні; потрібен лише термометр, аркуші спостереження і, звичайно, систематичність. Чищення зубів займає більше часу! Варто йти цією дорогою. З Богом насправді все є легким. Все стає важким тільки тоді, коли ми відвертаємося від Нього і прислухаємося до голосів світу. Коли довіримося Ісусові і скажемо: “Ти будь моїм Господом”, все стає таким простим, що аж дивуємося, що нам могло видаватися інакше.            

Думаю, що у наш час діти та молодь міцно заражені хвилею нечистоти. “Любіть один одного!” – це оазис серед бульварних видань. Тому важливими є свідчення на тему чистоти. Любов Божа є така велика, що “все зносить”. Бог, котрий є любов’ю, є джерелом кожної іншої любові. Ця любов допоможе нам повірити і довіритися іншій людині.

Ми обоє є вихідцями із сімей, розбитих алкоголізмом, погордою, пихою та відсутністю любові. Якби не Бог, наше життя не мало би сенсу. Це Він дав нам силу; ми повірили, що любов існує. Я радію, що Ви публікуєте молитву про дошлюбну чистоту. Бог насправді нікого не ошукує. Думаю, що ошуканими почувають себе тільки ті люди, котрі розкидаються своїм тілом наліво та направо в ім’я невірно трактованої свободи. Знаю також, що наша повна радість з подружнього життя є плодом дошлюбної чистоти. Над нами не нависає хмара, що ми щось зіпсули. Насправді нам пощастило! Неймовірним є те, що Бог спроможний вчинити. З покручених, заляканих людей творить довірливих, відкритих та здатних любити осіб. Чистота є можливою. Знаю, що Марія була і є з нами. Дивно, але завдяки подружжю я зрозуміла, чим є дівоцтво.

Ще раз підкреслюю, що чистота є в Бозі, і, якщо запросимо Його до свого життя, Він нас не підведе. Це Бог об’являє нам гідність своїх дітей. Тому Царство Боже є серед нас: ми перебуваємо в Бозі, а Він в нас. Тоді все є простим. Тоді і тільки тоді.

 
З молитвою – Івона, 26 років
Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2010


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!