Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Абсурдність невіри в Бога Християнські статті - Наука та вiра
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Абсурдність невіри в Бога
   

Автор: ks. Mieczyslaw Piotrowski TChr
Любiть одне одного! 1/2011 → Наука та вiра

Любiть одне одного!

До людей, які живуть так, наче Бога не існувало, або які відкидають Його існування, Творець скеровує слова отверезіння і опам'ятання: «Безумний каже в своїм серці: „Немає Бога”» (Книга Псалмів 53,2).

Пояснює далі: «Невидиме ж його, після створення світу, роздумуванням над творами, стає видиме: його вічна сила і божество, тому нема їм оправдання» (Послання св. апостола Павла до римлян 1, 20). Хто? Ті «які правду спиняють несправедливістю» (Послання св. апостола Павла до римлян 1, 18). Кожен, хто щиро шукає істинну, і несправедливістю не спиняє правду, рано чи пізно знайде та зустріне єдине джерело щастя та любові яким є Господь.

Фред Холл, видатний англійський астрофізик, вказує на абсурдність невіри в Бога і віру в випадкове виникнення життя. Він переконує, що це настільки недоречно, всеодно що б ми вірили в те, що смерч, який пронесеться над металобрухтом, складе з нього нового боїнга.

Відомий англійський філософ Ентоні Флю, який із 1950 року був символом та гуру наукового атеїзму, в 2004 році публічно визнав свою віру в існування Бога – Творця. Відкриття коду ДНК переконало його в існуванні найвищого, Божого розуму, який створив Всесвіт.

Визнання існування Бога є першим етапом на дорозі до Його пізнання. Сам Господь у повноті показав правду про себе, стаючи правдивою людиною в Ісусі Христі. Через прийняття Об'явлення та приєднання через віру до Христа, ми вступаємо на захоплюючу дорогу внутрішнього життя і пізнання, через віру і любов, правду про Єдиного Бога в трьох Особах. Лише такий Бог є любов'ю і таку правду нам про себе об'явив. Ісус Христос невпинно апелює до наших сумлінь, щоб ми завдяки живій вірі будували з Ним особисті відносини у щоденній молитві. Тоді в таїнстві сповіді Він зможе нас звільнювати з неволі гріхів, а в Євхаристії – лікувати усі зранення і впроваджувати в життя любов Бога в Пресвятій Трійці. Для того, щоб допомогти нам ступити на важку дорогу віри, Господь Ісус дає чіткі знаки, які закликають до навернення. Говорить: «Не увіруєте, якщо не побачите чудес і див!» (Книга Йова 4, 48).

Одними з найбільш чітких Божих знаків, які закликають до навернення є три образи, які не були намальовані людиною, а є діянням самого Бога. Це:

1) Туринська плащаниця – посмертне, трьохвимірне відбиття в фотографічному негативі, усього тіла нагробній плащаниці.

2) Відбиток Обличчя Воскреслого Ісуса на хустці з Манопелло .

3) Образ Божої Матері з Гваделупи .

Всебічні наукові досліди підтвердили, що усі ці образи – ахіропіїтос (αχειροποίητα – з грец. «нерукотворний»), тобто жоден людський геній не був би спроможний їх створити. Такими є факти, про які говорять наукові дослідження. Якщо людина їх прийме і з покірним серцем відкриється на любов та нескінчене Боже милосердя, то саме тоді розпочнеться процес духовної переміни. Вона стане на дорогу, яка приведе її до вічного щастя у з'єднанні з Богом. Якщо ж натомість «через свою несправедливість спинятиме правду» і відкине Божі знаки, які закликають її до навернення, то прямуватиме дорогою до вічної погибелі.

Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2014


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!