Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Рятунок від найбільшого зла Християнські статті - Вічне спасіння
Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любови не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий!                І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любови не маю, то я ніщо!                І коли я роздам усі маєтки свої, і коли я віддам своє тіло на спалення, та любови не маю, то пожитку не матиму жадного!                Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається,                не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого,                не радіє з неправди, але тішиться правдою,                усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить!                Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується.               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Рятунок від найбільшого зла
   

Автор: ks. Mieczyslaw Piotrowski TChr
Любiть одне одного! 1/2011 → Вічне спасіння

Любiть одне одного!

Мати Божа, яка об’являлась в Гваделупі, Лурді, Фатімі, а також у багатьох інших місцях земної кулі, усвідомлює нам, що втрата віри в Бога, атеїзм, деморалізація і таке життя, так якби Бога взагалі не існувало є найбільшою трагедією людства.

Скільки б разів люди відкидали Христа та Його Євангелію, це завжди призводило до виникнення злочинних, тоталітарних систем, людиновбивства, занепаду культури, свободи, а також моральної дегенерації суспільства – до створення суцільного пекла на землі. Найефективнішим рятунком від трагедії втрати віри в Бога та надію на вічне життя є присвячення себе Непорочному Серцю Матері. Святіший Отець, Йоан Павло ІІ пояснює, що «віддання усього світу Непорочному серцю Марії означає повернення під хрест Сина. Означає повернення світу до пробитого Серця Спасителя, до правдивого Джерела спасіння. Відкуплення завжди буде більшим ніж гріх людини, ніж «гріх світу». Сила спасіння набагато вища за все зло яке є в людині та всьому світі. Присвячення себе Марії означає прийняття її допомоги в жертвуванні нас самих та всього людства нашому єдиному Спасителю Ісусу Христу».

Саме Мати Божа веде нас дорогами віри та безмежної довіри до свого Сина Ісуса Христа, щоб Він міг звільнити з неволі гріхів силою свого нескінченого милосердя.

«Прагну довіри від своїх створінь» – говорив Господь Ісус святій Фаустині. «Нехай не боїться слабка, грішна душа наблизитись до Мене, навіть якби мала більше гріхів, ніж піску на землі, потоне усе в безодні Мого милосердя. (…) Людство не зазнає спокою, доки не припаде до джерела Мого милосердя» (Щоденник 1059; 699).

Мати Божа тричі повторила сестрі Люції з Фатіми: «Наближаємось до останніх днів». Найважливішим засобом, який служить для порятунку людства є присвячення себе Її Непорочному Серцю та молитва святого розарію. Також Марія скаржилася , що оскільки всі пожертвуванні до цього часу засоби спасіння були відкиненні людством, то тепер Вона жертвує свої сльози. Феномен плачучих кривавими слізьми ікон та статуй Матері Божої досить часто з’являється в останніх роках і є наступним застереженням, знаком, який закликає людей опам’ятатися і повернутися до Бога. Ісус сказав святій Фаустині: «Перш ніж надійде час справедливості, даю час Свого милосердя».

Хіба можна бути нечуйним та байдужим стосовно застережень і прохань Божої Матері.

Дорогі читачі! Мати Божа просить кожного із нас приєднатися до справи спасіння себе і своїх найближчих, Європи та всього світу. Відомо, що лише любов Христа може перемогти увесь тягар людських гріхів та зла, який тяжіє над нами та над всім людством.

Однак Христос потребує нашої згоди для того, щоб діяти в нас і через нас доторкнутися своєю любов’ю до найбільших грішників. Віддаваймо себе кожного дня Непорочному Серцю Найсвятішої Матері. Дозвольмо для Неї вчити нас як жити вірою щодня. З цією метою ми повинні так впорядкувати своє життя і свій розпорядок дня, щоб мати постійний час призначений для молитви, праці та відпочинку. Перед усім необхідно:

- Зненавидіти та відкинути будь-який гріх і жити згідно законів моралі а також навчанням Католицької Церкви.

- Зобов’язати себе не знеохочуватись і ставати з кожного гріховного падіння через таїнство сповіді.

- Зобов’язати себе до щоденної молитви а особливо до відмовляння святого розарію, коронки Божого милосердя та роздумів над Святим Письмом, участі в Євхаристії, адорації Пресвятих Тайн.

- Зобов’язатися до практикування перших п’ятниць та субот місяця в інтенції винагородження Найсвятішому Серцю Господа Ісуса і Непорочному Серцю Матері Божої за гріхи власні та всього світу.

- Зобов’язатися до щомісячної сповіді і до якомога частішого приймання Святого Причастя, а також, якщо це можливо, до посту на хлібі і воді в середу та п’ятниці.

Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2014


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!