Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Адорація Божої любові до людини Християнські статті - Вічне спасіння
Ви чули, що сказано: Не чини перелюбу.                А Я вам кажу, що кожен, хто на жінку подивиться із пожадливістю, той уже вчинив із нею перелюб у серці своїм.                Коли праве око твоє спокушає тебе, його вибери, і кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене.                І як правиця твоя спокушає тебе, відітни її й кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене.                Також сказано: Хто дружину свою відпускає, нехай дасть їй листа розводового.                А Я вам кажу, що кожен, хто пускає дружину свою, крім провини розпусти, той доводить її до перелюбу. І хто з відпущеною побереться, той чинить перелюб.                Ще ви чули, що було стародавнім наказане: Не клянись неправдиво, але виконуй клятви свої перед Господом.                А Я вам кажу не клястися зовсім: ані небом, бо воно престол Божий;                ні землею, бо підніжок для ніг Його це; ані Єрусалимом, бо він місто Царя Великого;                не клянись головою своєю, бо навіть однієї волосинки ти не можеш учинити білою чи чорною.                Ваше ж слово хай буде: так-так, ні-ні. А що більше над це, то те від лукавого.                Ви чули, що сказано: Око за око, і зуб за зуба.                А Я вам кажу не противитись злому. І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, підстав йому й другу.                А хто хоче тебе позивати й забрати сорочку твою, віддай і плаща йому.                А хто силувати тебе буде відбути подорожнє на милю одну, іди з ним навіть дві.                Хто просить у тебе то дай, а хто хоче позичити в тебе не відвертайсь від нього.                Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога.                А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує,               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Адорація Божої любові до людини
   

Автор: Red
Любiть одне одного! 1/2011 → Вічне спасіння

Любiть одне одного!

Публікуємо продовження послання Господа Ісуса, які Він передав для румунської черниці в комуністичних часах.

Ісус в Євхаристії:

Я - Любов. Я є Об’явленням і тим, Хто передає любов Отця до всіх людей, та любов людей до Отця, до Пресвятої Трійці. Я став людиною для того, щоб привести людські серця до Бога: «Бог так полюбив цей світ, що Сина Свого Єдинородного дав». Бог є вогнем палаючої Любові. Я прийшов, щоб цей вогонь кинути на землю, і так прагну аби він розгорівся та палав у серцях людей і поміж людьми.

Так як Я споконвіку з’єднаний з Отцем через Духа любові, так прагну об’єднати усіх людей з Отцем тією самою , відвічною любов’ю. «Я – в них, і Ти – в Мені, – щоб вони були звершені в єдності; щоб світ збагнув, що єси послав Мене, та й любиш їх, як полюбив Мене. Отче! Хочу, щоб ті, яких Ти Мені передав, перебували там де Я, щоби й вони були зо Мною та бачили Мою славу, яку Ти дав Мені, бо полюбив єси Мене перед заснуванням світу. Праведний Отче! Світ не спізнав Тебе, але Я Тебе спізнав, а й оті спізнали, що послав Мене. І об’явив Я їм Твоє ім’я , і об’являти буду, що любов, якою Ти полюбив Мене, в них перебувала, - а Я в них». Саме так Я просив за апостолів і прошу Його неустанно в Євхаристії та в небі за всіх людей. Я вчинив з Моєї Євхаристії жертву і таїнство любові для того, щоб світ пізнав: «що Я люблю Отця і чиню так, як Він Мені наказав». Також для того, щоб з’єднати усіх людей в моїй любові до Отця і до всіх. Євхаристія – це заповідь, найвищий прояв всеохоплюючої любові. Вона огортає і небо і землю, Бога і людину. Хто Мене любить в Євхаристії «того Отець мій полюбить». Необхідно добре розуміти Євхаристію. Багато душ огортає її почуттям побожності, беручи до уваги лише Мою людську любов спрямовану до них… І навіть якщо думають про мою божественну любов, яка любить усіх людей, не роблять для себе висновку, що мають чинити так само: «Як Мене Отець полюбив, так і Я вас полюбив. Перебувайте в Моїй любові». Пам’ятай! Ось яка Моя заповідь: «Любіть один одного, як Я вас полюбив», це означає, що маєте любити Моєю любов’ю, навіть віддаючи своє життя за ближнього. Євхаристія вам дає і вимагає надприродної любові до Бога, усіх людей, навіть до ворогів. Люби Мене в Євхаристії Моєю любов’ю разом з Матір’ю Любові, з Церквою, з усім людством, з небом та землею, з усім всесвітом. Поєднайся разом зі Мною разом з Моєю Матір’ю, з всією Церквою, в Моїй любові до Отця, і жертвуй Йому Мене як найвищу любов за усе людство, за весь всесвіт. Поєднайся зі Мною разом з Матір’ю і Церквою в Моїй любові до всіх людей і живи героїчною любов’ю, конкретною, а не лише емоційною.

Душа:

Ісусе, моя Божественна Любове в Євхаристії. Люблю Тебе, Господи моєї істоти і життя, Твоєю любов’ю. Через Тебе люблю Отця, разом з Матір’ю і Церквою та усім людством люблю Трійцю Відвічної Любові. Твоєю любов’ю прагну любити насправді усіх людей. Моя душа співає Тобі про свою любов: «Ісусе, моя чиста Любове, Ти є Любов’ю по Своїй природі. Зійди зі своїм Отцем Небесним на людей, щоб стали вони друзями, а не рабами. Ти є моя Любов, моє Все. Запалюєш Вівтар і Дарохранительницю Божественним полум’ям, яке єднає мене з Тобою, з Отцем – з усією Трійцею. О найсвятіше Таїнство, полони мене і розпали Своєю любов’ю, аби в ньому я зрозуміла людину, всесвіт, кожний атом… Разом з Матір’ю віддаюсь Тобі для того, щоб людство воскресло. І нехай Церква загориться Твоїм полум’ям і не загине.

Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2014


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!