Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Тепер можу померти Християнські статті - Свідоцтво
Хай не буде тобі інших богів передо Мною!                Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей.                Не призивай Імення Господа, Бога твого, надаремно, бо не помилує Господь того, хто призиватиме Його Ймення надаремно.                Пам'ятай день суботній, щоб святити його! Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх. Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його.                Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!                Не вбивай!                Не чини перелюбу!                Не кради!                Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!                Не жадай дому ближнього свого, не жадай жони ближнього свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що ближнього твого!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Тепер можу померти
   

Автор: Świadectwo
Любiть одне одного! 1/2011 → Свідоцтво

Любiть одне одного!

Мама хотіла запросити священника, щоб бабця могла посповідатися, але це було неможливо, адже бабця нічого не бажала чути про це.

Моїй бабці вже 88 років і вона ще досить добре виглядає. Вона католичка, але формально. Не пригадую, щоб молилась вдома або ходила до храму. Протягом усього свого життя вона ворожила на картах і цим заробляла, утримуючи нас. Завжди була дня нас доброю, захищала мене і моїх братів та сестер від батька, який нас бив.

На своє нещастя, бабця була доброю ворожкою і люди йшли до неї з усіх околиць, щоб поворожити «на картах». Коли я була дитиною, мені здавалось, що це нормально, і не була свідома того, що ворожіння – це гріх, і що воно приносить стільки нещасть.

Від якогось часу бабця проживає у своєї дочки, тобто у моєї мами, в Польщі. Не бачить сенсу в молитві чи Службі Божій. Навіть коли минулого року помер дідусь, не пішла на Євхаристію. Часом вона признається, що щось її лякає, що дуже боїться смерті, однак молитися не хоче. Мама хотіла запросити священника, щоб бабця могла посповідатися, але це було неможливо, адже бабця нічого не бажала чути про це. Я завжди пам’ятала про бабцю в молитві і просила Господа Ісуса, щоб змилосердився над нею і дав їй благодать приступити до таїнства сповіді та примирення з Ним перед смертю. В кінці серпня минулого року, я вирішила, що буду молитися протягом усього наступного місяця коронкою до Божого милосердя в цій інтенції. У вівторок, 22 вересня, коли мама вітала мене з днем народження, я дізналася, що бабусю забрала швидка і ось вже кілька днів вона знаходиться в лікарні. Серцевий напад. Думка про те, що бабця не встигне примиритися з Богом мене перелякала, але, на щастя, вона почувалась краще. Я продовжувала просити в Господа Ісуса в коронці про те, щоб не забирав її в такому стані. Я благала і плакала… Просила про милосердя і про те, щоб Господь дивився теж на те добро, яке вона зробила для нас.

Після кількох днів я зателефонувала до мами і дізналась, що бабця має ще декілька днів побути в лікарні. Дізналась також, що сталося диво – бабця дещо розповіла мамі. «Приходив священник до нас до палати і я його покликала. Був тут двічі. Я посповідалася, прийняла Святе Причастя і поцілувала руку того священника. Тепер можу померти». Бабця отримала від священника образочок на якому було написано: «сповідь і Святе Причастя були прийняті 22 вересня». Мама звернула увагу на те, що це був день мого народження.

Любий Господи Ісусе, дякую Тобі з усього серця…

Віолета з Німеччини

Слова Господа Ісуса до св. Фаустини: «Дочко Моя, заохочуй душі до відмовляння цієї вервиці, яку Я тобі дав. За відмовляння цієї вервиці Мені подобається дати все, про що Мене проситимуть. Коли будуть її відмовляти затяті грішники, наповню їх душі спокоєм, а година їх смерті буде щаслива. Напиши це для засмучених душ: коли душа побачить і пізнає тяжкість своїх гріхів, коли перед очима її душі відкриється уся безодня нікчемності, в якій вона потонула, хай не впадає у розпач, але з вірою хай впаде в обійми Мого милосердя, як дитина в обійми коханої матері. Ці душі першими мають право на Моє милостиве серце, вони першими мають право на Моє милосердя. Скажи, що жодна душа, яка взивала до Мого милосердя, не розчарувалася ані не зазнала сорому. Мені особливо подобається душа, яка довірилася Моїй доброті. Напиши, коли відмовлятимуть ту вервицю біля вмираючих, Я стану між Отцем і вмираючою душею не як справедливий Суддя, але як милосердний Спаситель» (Щоденник св. Фаустини 1541).

Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2014


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!