Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info. Бути тверезим Християнські статті - Рух Чистих Сердець
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Бути тверезим
   

Автор: Świadectwo
Любiть одне одного! 1/2011 → Рух Чистих Сердець

Любiть одне одного!

Ті, хто мене знали, сміялися з мене і говорили: «Ти до Руху Чистих Сердець?!... Взагалі сорому лишився!».

Коли я закінчив середню школу, почав ходити на перші дискотеки. Для того, щоб легко розмовляти і мати більше відваги для спілкування з дівчатами, випивав різноманітні«дрінки». Та я не усвідомлював того,що потрапляю в алкогольну залежність – по кількох роках мусив їхати з самого ранку до магазину, щоб купити і випити пива. Пізніше в мене була лагідна, спокійна дівчина і я обмежував себе у випивці, але, нажаль, голод алкоголю виявився сильнішим… Я розірвав стосунки з дівчиною, а точніше – пропив їх. Замість неї обрав друзів до пляшки…Коли ми розійшлися я почав пити так, що не контролював себе взагалі – прокидався в лікарні і лікар питав мене чи пам’ятаю як тут опинився. Відповів, що ні, бо насправді не пам’ятав. Тоді лікар сказав: «У Вас був приступ алкогольної епілепсії». Мені наполегливо запропонували лікуватись від алкогольної залежності, бо при такій поведінці мені прогнозували, що не доживу до сорока.

Алкоголь ніс за собою інші, грішні наслідки, а саме: мастурбація і наймання дівчат з публічного дому. Щиро кажучи, я не сповідався з цих двох останніх гріхів, бо боявся, соромився, мав якийсь опір, який в мені пробуджував сатана. Лише після того, як я отримав Ваш часопис від вікарія моєї парафії, зрозумів якою поганою була моя поведінка і почав молитися коронкою до Божого Милосердя, а згодом вступив до Руху Чистих Сердець. Це було складне рішення для мене, ті, хто мене знали, сміялися з мене і говорили: «Ти до Руху Чистих Сердець?!... Взагалі сорому лишився!». Коли я почав читати Святе Письмо і роздумувати над ним, то зрозумів, що милосердний Господь нікого не перекреслив, не відсторонив від участі в Його славі, а навпаки – Він шукає заблукалих овець і кожного, хто з охочим, скрушеним серцем визнає свої гріхи і попросить Його про милосердя, охоче прийме.

Коли я вступив до РЧС то щиро визнав усі свої гріхи, навіть ті, яких найбільше соромився. Вперше, за кілька років я зробив іспит совісті і записав усі свої провини на листок. Колись, моя сповідь була механічною, без жодного каяття та жалю, а тепер, коли належу до РЧС, все зовсім інакше, частіше приймаю Святе Причастя. Звісно часом падаю, але вже вмію свідчити про Христа та Його любов, чого раніше навіть уявити собі не міг. Важко мені вибачити тим, хто рекламує пиво, наголошуючи на тому, що немає нічого важливішого в житті. Не мають жодного поняття, скільки людей їм повірило і змарнувало своє життя, так як я. Потрапити в залежність дуже легко, але вийти – значно важче. Особисто я виходжу вже декілька років і завдяки Ісусу та Найсвятішій Діві Марії не п’ю і перебуваю в тверезості. Також нещодавно вирішив молитися до Пресвятого серця Ісуса і вірю, що Він мене зцілить від усіх моїх недуг. Хоча я іноді падаю, та з Божою допомогою встаю, віддаю Богові кожен свій день на молитві, та тішуся радістю, яку Він мені дає. Я присягнув Йому, що молитимусь розарієм та коронкою за всіх залежних, а також за всіх членів РЧС. Мрію про те, щоб ніколи більше не пити. Знаю, що до кінця свого життя буду алкоголіком, але я хочу бути тверезим алкоголіком.

Роман

Замовити підписку

Весь номер у форматі PDF



Опубліковано з дозволу Miłujcie się! в листопаді 2014


Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!


Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!