Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info Християнство. Православ'я. Католицтво. Протестантизм. Я зробила ЕКО і розкаялася. Що тепер робити?.
Кажу ж вам, Своїм друзям: Не бійтеся тих, хто тіло вбиває, а потім більш нічого не може вчинити!                Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєнну. Так, кажу вам: Того бійтеся!                Чи ж не п'ять горобців продають за два гроші? Та проте перед Богом із них ні один не забутий.                Але навіть волосся вам на голові пораховане все. Не бійтесь: вартніші ви за багатьох горобців!                Кажу ж вам: Кожного, хто перед людьми Мене визнає, того визнає й Син Людський перед Анголами Божими.                Хто ж Мене відцурається перед людьми, того відцураються перед Анголами Божими.               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Я зробила ЕКО і розкаялася. Що тепер робити?
   

ПИТАННЯ: На жаль, я зробила ЕКО з використанням донорських яйцеклітин, знаючи, що це смертний гріх. Що ж тепер робити, знаючи, що дитина - плід гріха і коли-небудь дорікне мені в цьому?

ВІДПОВІДЬ: У цій ситуації треба дивитися на майбутню дитину, пам'ятаючи слова Другого Ватиканського собору: «Бог, Господь життя, доручив людям піднесене служіння, мета якого - зберігати життя, і людина повинна виконувати його належним чином. Тому життя вже з самого зачаття потрібно оберігати з найбільшою турботою. Аборт і дітовбивство - жахливі злочини» (GS 51).

Яким би не був спосіб зачаття дитини, не потрібно зациклюватися на минулому, необхідно зосередитися на майбутньому, пам'ятаючи про спосіб зачаття дитини тільки з тією метою, щоб попередити можливі психологічні та антропологічні проблеми, які можуть виникнути.

Коли дитина приймає Святе Хрещення, вона стає дитиною Божою і носить в собі паросток святий, Божественного життя. Спілкування життя з Богом наділяє кожну людину благодаттю, яка перевершує будь-який дефект, будь-яку провину. Батькам же залишається допомогти дитині в тому, щоб вона зростала в пізнанні батьківства Бога і материнства Церкви, допомогти їй на шляху святості.



За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело: http://catholicnews.org.ua/

Опубліковано у травні 2017 р.

Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!

Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!