Молитви Християнство. Православ'я. Католицтво. Сенс життя. Молитовне зітхання жінки християнки, коли вона сподівається дитини
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Молитовне зітхання жінки християнки, коли вона сподівається дитини
   

Родинні молитви

Молитовне зітхання жінки християнки, коли вона сподівається дитини

О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх недуг і небезпек, з якими народжують дітей усі бідні Євині дочки. Згадай, о Благословенна в жонах, з якою радістю й любов'ю Ти поспішала в Нагірню сторону відвідати родичку Твою Єлизавету, коли вона сподівалась дитини, і як чудесно позначилося благодатне відвідання Твоє на матері й дитині. З невимовного благосердя Твого дай і мені, негідній рабі Твоїй, щасливо дочекатися дитини. Даруй мені цю милість, щоб дитина, яка зараз перебуває під моїм серцем, прийшовши до пам'яті, з радістю, подібно до святого немовляти Іоана, поклонялася Божественному Господеві Спасителеві, що з любові до нас грішних не погордував і Сам бути Дитиною. Невимовна радість, якою переповнялося непорочне серце Твоє при погляді на новонародженого Твого Сина і Господа, нехай усолодить скорботу, що чекає мене серед недуг народження. Життя світу, мій Спаситель, народжений Тобою, нехай врятує мене від смерті в час розродження і нехай прилучить плід утроби моєї до числа обранців Божих. Вислухай, Преславна Царице Небесна, смиренне благання моє і зглянься на мене, бідну грішницю, оком ласки Твоєї, не посороми моєї надії на Твоє велике милосердя і осіни мене, Помічнице християн, Зцілителько хворих, Твоїм материнським покровом у час моїх мук і хвороб, щоб сподобилась і я відчути на собі, що Ти – Мати милосердя, і щоб я завжди прославляла Твою ласку, яка ніколи не відкидає молитви бідних і визволяє всіх, що звертаються до Тебе в час скорботи й хвороби. Амінь.












Повернутися до розділу "Молитви"

Читати молитовник

Скачати молитовник



Рекомендуйте цю сторінку другові!






Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!