Молитви Християнство. Православ'я. Католицтво. Сенс життя. Молитва жінки за навернення чоловіка на добру дорогу
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Молитва жінки за навернення чоловіка на добру дорогу
   

Молитви призначення

Молитва жінки за навернення чоловіка на добру дорогу

Милосердний Боже, молю Тебе, Господи наш Ісусе Христе, і Тебе, Пречиста Діво, Мати Божа, і всіх Вас, Святі мученики, прихиліться до смиренного благання зажуреної жінки й наверніть мого чоловіка (ім'я) на добру дорогу чесного життя. Просвітіть його розум і його серце, нехай він, нещасний, покине свої злі навички й погані грішні намагання, нехай стане знову прихильним до мене й дітей і нехай почне жити чесно й тверезо. Згляньтеся на мене, засмучену й у розпуці, згляньтеся на моїх невинних дітей, поверніть у своїй доброті мені чоловіка, а дітям батька, щоб ми разом жили чесно й у злагоді і прославляли ім'я Ваші. Амінь.












Повернутися до розділу "Молитви"

Читати молитовник

Скачати молитовник



Рекомендуйте цю сторінку другові!






Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!