Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info Християнство. Православ'я. Католицтво. Протестантизм. Заповіт Матері Терези..
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Заповіт Матері Терези.
   

Матір Тереза

Фото - http://en.wikipedia.org/

Люди бувають нерозумні, нелогічні й егоїстичні – все одно прощайте їх.

Якщо ви проявляли доброту, а люди звинуватили вас у таємних корисних мотивах – все одно проявляйте доброту.

Якщо ви досягли успіху, то у вас може з’явитися велика кількість удаваних друзів і справжніх ворогів – все одно досягайте успіху.

Якщо ви будете чесними і відвертими, то люди будуть обманювати вас – все одно будьте чесними і відвертими. Те, що будували роками, може бути зруйноване одномоментно – все одно будуйте.

Якщо ви здобули безтурботне щастя, вам будуть заздрити – все одно будьте щасливі.

Добро, зроблене вами сьогодні, люди забудуть завтра – все одно творіть добро. Врешті-решт ви самі переконаєтесь, що все це між вами і Богом, що все це ніколи не було між ними і вами.

Я просила Бога забрати мою гординю, і Бог відповів мені – ні. Він сказав, що гординю не забирають – від неї відмовляються.

Я просила Бога зцілити мою приковану до ліжка дочку. Бог сказав мені – ні. Душа її в надійності, а тіло все одно помре.

Я просила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав – ні. Він сказав, що терпіння з’являється в результаті випробувань – його не дають, а заслуговують.

Я просила Бога подарувати мені щастя, і Бог сказав, що дає благословення, а чи буду я щаслива, чи ні – залежить від мене.

Я просила Бога вберегти мене від болю, і Бог сказав – ні. Він сказав, що страждання відвертають людину від мирських турбот і привертають до нього.

Я просила в Бога, щоб дух мій ріс, і Бог сказав – ні. Він сказав, що дух повинен вирости сам.

Я просила Бога навчити мене любити усіх людей так, як він любить мене. Нарешті, сказав Господь, ти зрозуміла, чого треба просити.

Я просила сил – і Бог послав мені випробовування, щоби загартувати мене.

Я просила мудрості – і Бог послав мені проблеми, над якими мені треба ламати голову.

Я просила мужності – і Бог послав мені небезпеки.

Я просила любові – і Бог послав нещасних, які потребують моєї допомоги.

Я просила благ – і Бог дав мені можливості.

Я не одержала нічого з того, що хотіла – я одержала все, що мені було ПОТРІБНЕ!!!

Бог почув мої молитви.

Мати Тереза.

Фільм "Мать Тереза"

Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!

Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!