Християнські статті на сайті TrueChristianity.Info Християнство. Православ'я. Католицтво. Протестантизм. Кріоконсервація і вчення про воскресіння.
Хай не буде тобі інших богів передо Мною!                Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей.                Не призивай Імення Господа, Бога твого, надаремно, бо не помилує Господь того, хто призиватиме Його Ймення надаремно.                Пам'ятай день суботній, щоб святити його! Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх. Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його.                Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!                Не вбивай!                Не чини перелюбу!                Не кради!                Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!                Не жадай дому ближнього свого, не жадай жони ближнього свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що ближнього твого!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Кріоконсервація і вчення про воскресіння
   

Кріоконсервація і вчення про воскресінняПИТАННЯ: 

Якщо вченим вдасться здійснити кріоконсервацію дорослих людей, чи не буде це революцією для віри, адже людина зможе воскреснути, коли захоче, і розповісти іншим про те, що відбувається в потойбічному світі?

ВІДПОВІДЬ: 

Почнемо з того, що дана практика, навіть якщо б вона існувала і була можливою насправді, жодним чином не пов'язана з вченням про воскресіння. Воскресіння означає повернення до життя, в той час як відновлення життєздатності людського тіла після періоду «заморожування» його функцій не означала б повернення від смерті до життя, але відновлення повноцінних життєвих здібностей після тривалого періоду, коли ці функції були зведені до мінімуму.

Якщо порівняти це з існуючою практикою кріоконсервації ембріонів, то сталося б більш-менш те ж саме - зведення до мінімуму будь-яких проявів руху (яке і є головною характеристикою життя). Якщо в результаті цих маніпуляцій настає смерть, то нічого вже зробити не можна, відновлення неможливе.

Якщо розморозити «законсервовану» людину після кількох століть, вона нікому не зможе розповісти про потойбічний світ, оскільки за ці століття вона не набере ніякого багажу досвіду і знань, а «прокинеться» в тому ж стані, в якому вона знаходилася в момент кріоконсервації.



 

Джерело: http://catholicnews.org.ua/

Опубліковано у листопаді 2017 р.

Читайте інші християнські статті

Читайте другие христианские статьи


Нагору

Рекомендуйте цю сторінку другові!

Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!