Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Re[35]: Утилизация рашизма.
   
Re[35]: Утилизация рашизма.
Отправитель: греко-католик 03-04-2022 15:56

Канон один для всіх, а те, що ти не знаєш Св. Писання, очевидно з тих дурниць, які ти пишеш про євреїв.>

Ні, Канони Святого Письма є різними: в Церкви Христової (в католиків і в православних) є 72 книги, в штундів - 66 книг, в сатаністів (в евреев, в твоїх божків ідлоплоклоннику) -21 книга. Плюс суттєві розбіжності в перекладх. Плюс суттєві розбіжності в поясненнях.

По - перше, Сам Христос по плоті - з євреїв. По- друге, вони є вибраним Богом народом, якому Він доручив зберегти Своє Слово. По- третє, не кожен єврей той, котрий такий по плоті.>

1)Ні, ідолоплоклоннику, Богочоловік Ісус Христос є Богом і людиною (Другим Адамом, за генетикою). Пише що Він з роду царя Давида, який не був евреем, про що пише Біблія. В евреев, в самоствореної спільноти, немає спільного генетичного коду. Тому Богочоловік не міг бути евреем. ВІн генетично є з того народу який єдний був від Адама, Ноя і до Вавілонського стовпотворіння. Святі Отці називали цей народ Скіфами. В книзі Йова цей народ названий "Дітьми (сузіря) Великої Ведмедиці". Книга Йова була написана задовго до народження першого еврея Абрама, котрий вчиняв людські жертвоприношення, тобто він був сатаністом, і сатанізм серед евреев ніколи не зникав.
2) Ні. Усі народи є рівними перед Богом. Нічого Бог не залишав евреям на зберігання. Усі пророки були вбиті евреями, твоїми божками ідолопоклоннику.
3) Немає евреев по плоті, бо вони тільки віросповідна спільнота, нащадки содомлян, котрих Бог не створбвав. І ти це знаєш.

Читай, вивчай вчення Христове, без чого ніхто не може називатись християнином:>

Ні. Раніше , серед християн, більшість не вміла читати, і тоді Церква Христова забороняла читати Святе Письмо, особливо Старий Завіт, тим хто не мав університетської освіти. Тоді освіта була вже безплатною. І значно менше людей йшло до пекла. Бо Біблія є складною книгою, тому потрібні певні знання і певний рівень духовності аби її поравильно читати і розуміти. Сучасні університети ніяк не готують студентів до читання Біблії. Тому ми і живемо в страшному світі, в світі привитого липового всезнайства.

2:27 І пізнаєте ви, що Я серед Ізраїля, і що Я Господь, Бог ваш, і немає вже іншого, і посоромлений більше не буде народ Мій навіки!
(Іоіль2:27)
І таких віршів дуже багато.
"Бо ж відомо, що Господь наш походить від Юди..."(Евр.7:14)
"Отож, що має більшого юдей, або яка користь від обрізання? Багато, на всякий спосіб, а насамперед, що їм довірені були Слова Божі."
(Рим.3:1,2)
28 Бо не той юдей, що є ним назовні, і не то обрізання, що назовні на >тілі, 29 але той, що є юдей потаємно, духово, і обрізання серця >духом, а не за буквою; і йому похвала не від людей, а від Бога.>>>>(Рим.2:28,29)>

Це написано тод коли ще був іудїзм, а тепер іудїзму вже немає майже 2000 років, точніше 1989 років. Людство знало обрізання ще задовго до народження сатаніста Абрама, першого еврея.

І Господа нашого Ісуса Христа вони розіп"яли нашими руками, руками >поган, тому ми у цьому винні не менше за них. Не вони забивали цвяхи >в Його руки і ноги, а ми, погани.>

Ні. Вбили Богочоловіка члени еврейскої секти книжників (сатаністів). Це вбивство було юридиним. Еврейске звинувачення знайшло прогалину юридчного закону аби вбити Богочоловіка. Суддя не міг нічим заперечити явний наклеп. Такі вбивства і пограбування є і тепер. Читайте уважніше Новий Завіт, глави про розпяття Ісуса Христа. Читайте уважніше житія святого Лонгіна Сотника і святого Понтія Пилата.

Отож, прочитай 11 розділ послання до Римлян св. апостола Павла, яке >починається так:"Отож я питаю: Чи ж Бог відкинув народа Свого? Зовсім >ні! Бо й я ізраїльтянин, із насіння Авраамового, Веніяминового >племени."(Рим.11:1)
Як бачиш, Павло, як і решта апостолів, теж був євреєм. То що, тепер >зречешся Христа, бо і Він і апостоли були з євреїв?>

Іуда Іскаріот й апостол Павло були єдиними евреями серед апостолів Ісуса Христа. Інші були сирійцями, так званими галеліянами. Їх мовою була сирійська. Рідною мовою Ісуса Христа також була сирійська.
Біблія писалася шумерською, єгипетською, фінікійською, сирійською і грецькою мовами. Писемність в евреев появилася тільки у 8 столітті після народження Богочоловіка Ісуса Христа.
Павло був людиною, а не Богом, він помилявся. Сирійці йому і тепер дорікають, бо він їх народ несправедливо звинуватив, повторюючи побрехеньки евреев, в вчинені людських жертвоприношень. І ця лжа написана в Біблії.
Павло жив в ті роки коли в Палестині була еврейская єпархія, котру евреи і їх тодішні штунди (гностики) вбили в 170-ті роки, під час чергової сприби евреев навязати людству "царство" антихриста, ОЗГ еврейских рабовласників, в час так званого "повстання Бар-Кохби".
Тепер серед евреев немає християн і бути не може, бо є в евреев визначення хто є еврей: той хто є "народженим еврейкою і є за вірою книжником або атеїстом". Крапка. "богом" книжників (сатаністів) є секта книжників.

І ще одне. Бійся їх лихословити, бо тим самим кличеш на себе >прокляття Боже:"І сказав Бог до Валаама: Не підеш ти з ними, не >проклянеш того народу, бо благословенний він!"(Чис.22:12)
"І поблагословлю, хто тебе благословить, хто ж тебе проклинає, того >прокляну. І благословляться в тобі всі племена землі!" (Бут.12:3)>

Хто такий Валаам? Він ворожбит, шаман, духовний лідер народу курдів (мідійців). Їх ворожбити славилися в усі часи. Валаам був розумною людиною, він придумав "богообраність", але не посмів випробувати її на курдах. А евреев йому не було шкода. Тепер усі евреи і їх слуги штунди йдуть автоматом в пекло, бо спокусилися на солоді слова видатного мідійського винахідника.
В Церкві Христовій є правило, шо обовязковим, догмою, може стати тільке сказане прямо Богом (Святою Трійцею). В штундів такого правила немає.

А про Пол-Пота було смішно.>

Немає нічого смішного в діяннях типового 100% еврея Пол-Пота, бо він вбив мільйони камбоджійців, і він годував його армію людятиною.
Агентура РФ (колонії Ізраїлю), еврее-гейска, перед розширенням агресії РФ, малювала символи нацизму на стінах будівель в Україні. Для створення фону для агресії проти України.
Будьте прокляті евреи.
В березні 2022 року пережив 3535 спроб вбивства.
Будьте прокляті і здохніть еврее-польсько-німецько-штундо-ісламісько-КГБісто-гуско-новогускі злодії і терористи (серед котрих біля 60% це геї-педофіли)!

Читать всю тему 

Данная тема закрыта для написания новых сообщений.





Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!