Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Тема: Гарафіна Маковій - Хто вона
   
Гарафіна Маковій - Хто вона               [Написать ответ]
Отправитель: Ентернікс 09-05-2010 12:30

Подскажите кто єтот человек, и куда она ведет.
Хотя много чего она пишет хорошего.
Re: Гарафіна Маковій - Хто вона               [Написать ответ]
Отправитель: Сергей 11-05-2010 13:09

Подскажите кто єтот человек, и куда она ведет.

Я був купив одну з її книг на християнському лотку.

Трохи почитав, і прийшов до висновку, що книга - від лукавого. Книгу викинув.

Схоже, що пані Гарафіна видає книги без благословення Церкви.
Re[2]: Гарафіна Маковій - Хто вона               [Написать ответ]
Отправитель: Макс Кмітливий 04-06-2010 23:40

Це відома сучасна лжевчителька з Буковини (Україна), яка, прикриваючись християнством, служить нечистому, баламутить народ і змішує християнські істини з гріховною магією, окультизмом, неопоганством і т. д. Більше про неї у цьому блозі http://protymakovij.blogspot.com
Re[3]: Гарафіна Маковій - Хто вона               [Написать ответ]
Отправитель: Сергей 05-06-2010 06:01

Це відома сучасна лжевчителька з Буковини (Україна)

Дякую за інформацію, так я і думав! Читаючи її книгу, відразу відчув якусь гидоту, нечистоту і страх.
Re: Гарафіна Маковій - Хто вона               [Написать ответ]
Отправитель: Наталія 27-05-2023 15:15

Ґарафіна Петрівна Макові́й — вчителька-народознавиця, засновниця Народозновчо- Просвітницького Центру "Факел", авторка цілого ряду народознавчих книг, п'ять з яких отримали гриф Міністерства освіти та науки України, Заслужена Вчителька України, провидиця, письменниця, поетеса.

Авторка нікого ні до чого не закликає, вона тільки ділиться тим, що побачила чи пізнала. ("Продовження розмови")

Ґарафіна Маковій з юних літ захоплювалася розповідями старожилів про українську культуру і традиції. Усвідомлювала, що разом з людьми відходять на цвинтар національні скарби, тому почала записувати їх розповіді про той диво-світ, що цвів у їхніх душах. Так складалися сотні папок з рукописами. Будучи вчителькою створила музей "Берегиня". Разом зі своїми вихованцями посадила парк пам'яті загиблих на війні односельчан, де коло кожного дерева табличка з іменем та прізвищем загиблого на війні. Вела велику клопітку позакласну роботу з школярами на виховання сонячності і доброти у їх душах. Знайомила з цікавими людьми села, краю тай цілої України. Вивчала з учнями історію свого краю, склала літопис добрих справ села. Написала Книгу Пам'яті про односельчан, що не повернулися з війни. Спогади односельчан-фронтовиків - "Вони пройшли крізь війну". Розповіді про вдів-фронтовичок - "Сльоза чекання". Писала листи в архіви, музеї бойової слави з поміткою "Пошук". Публікувала здобуте як в місцевій так і в загально - державній періодиці. Організувала при школі клуб юних журналістів, секції: "Майстри пера", "Пошук", "Побут та етнографія", "Театролюби". Проводила літературні та тематичні вечори, зустрічі у будинку культури для просвітлення усіх жителів, особливо молоді. Склала літературну карту Буковини проводячи зустрічі з письменниками на їх творчих вечорах. Організувала фольклорний ансамбль для відтворювання давніх обрядів і пісень. Написала рукописний альманах: "Вони писали про наш край". Була головою комісії у справах молоді. Досвід її позакласної роботи був узагальнений не тільки Інститутом удосконалення вчителів області, але й республіки. На основі того досвіду був проведений республіканський семінар учителів по роботі з молоддю, його висвітлювали: газета "Радянська освіта", журнали "Радянська школа", "Українська мова та література в школі"...

В Києві у видавництві "Український письменник" видала свою першу книгу "Затоптаний цвіт" у 1993 році. А далі "Золоте віно з бабусиної скрині" - посібник з народознавства для молодших школярів. Народознавчі новели "Очі Згори".

Заснувала у 1995 році Народознавчо-просвітницьке товариство "Факел" та однойменне видавництво, де була автором, редактором і видавцем більше вісімдесяти книг та всеукраїнської газети "Економічно- благочестивий вісник" більше ніж шістсот номерів з кількатисячним тиражем.

Записала цикл радіопередач на українському радіо "Ярославів вал", які викликали величезний резонанс у слухачів. Була гостею передач на Чернівецькому телебаченні. Багато допомагала хворим, обездоленим та малозабезпеченим людям і родинам (морально, матеріально, ). Проводила народознавчі бесіди по всій Україні, де збиралося сотні слухачів. Організувала численні народознавчі осередки по всій Україні, метою яких є: відродження українського народознавства, духовності, праведності та святості на землі, захист природи. Благодійно створила світанкові школи при осередках для дітей і юні.

На міністерському рівні з 2009 по 2014 роки проводилася науково- дослідна та експериментальна робота за темою «Виховання нової людини на ґрунті духовного, народознавчо- просвітницького потенціалу України, як основи виховної моделі – "Школи національного відродження». У ході експерименту було видано навчально - методичні посібники та затверджено Міністерством освіти і науки України народознавчу освітню програму «Народознавство в дії».




Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!