|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Людмила 11-09-2017 19:04 Хочу поділитись свідченнями про силу молитви. Минулого року ми з подругою,маючи по 35 років і будучи незаміжніми, обговорювали плани на майбутнє. Подруга порадила молитись за влаштування особистого життя одночасно одна за другу, кожна у себе вдома. Ми молились щопонеділка о 21.45 протягом двох місяців. Наприкінці другого місяця я мала вже кохану людину! Молитва робить чудеса! Сьогодні я щаслива заміжня жінка і сподіваюсь на подальшу Божу опіку та Боже благословіння. І хоч подруга ще не знайшла свою другу половинку, вірю, що Господь і для неї готує гарну долю та пам\'ятаю її у своїй молитві. Дякую Господу Богу за всі ласки, якими він мене обдаровує! Шановні відвідувачі сайту, моліться і вірте у силу молитви!
Re[2]: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Модератор 12-09-2017 06:13 Дякуємо, Людмило, за чудове свідчення! Нехай Господь благословить Вас, Вашу родину та Вашу подругу!
Re: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Юлія 12-09-2017 15:53 Для Бога немає нічого неможливого! Хочу поділитись свідченнями про силу молитви. Минулого року ми з подругою,маючи по 35 років і будучи незаміжніми, обговорювали плани на майбутнє. Подруга порадила молитись за влаштування особистого життя одночасно одна за другу, кожна у себе вдома. Ми молились щопонеділка о 21.45 протягом двох місяців. Наприкінці другого місяця я мала вже кохану людину! Молитва робить чудеса! Сьогодні я щаслива заміжня жінка і сподіваюсь на подальшу Божу опіку та Боже благословіння. І хоч подруга ще не знайшла свою другу половинку, вірю, що Господь і для неї готує гарну долю та пам\\\'ятаю її у своїй молитві. Дякую Господу Богу за всі ласки, якими він мене обдаровує! Шановні відвідувачі сайту, моліться і вірте у силу молитви! А как вы молились? Внешне или внутренне? Как на молитву настраивались? Расскажите.
Re[2]: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Людмила 18-09-2017 18:55 Напевно, правильно сказати молитва внутрішня і зовнішня одночасно. Ми знали і вірили, що Господь почує нас.Молитву \"Отче наш..\"знає кожен, тому просто вдивляючись в ікону, на якій зображений Ісус Христос,промовляйте цю молитву, і у найближчий час Господь Вам допоможе! Напевно, правильно сказати молитва внутрішня і зовнішня одночасно. Ми знали і вірили, що Господь почує нас.Молитву \"Отче наш..\"знає кожен, тому просто вдивляючись в ікону, на якій зображений Ісус Христос,промовляйте цю молитву, і у найближчий час Господь Вам допоможе! Я слишком рассеян. Во время молитвы мои мысли уклоняются на постороннее, несущественное, и как таковой молитвы не получается.
Re[4]: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Людмила 18-09-2017 19:14 Повірте,Бог чує і бачить Вас, можете молитись своїми словами, головне, щоб слова були щирі та йшли із серця!
Re[5]: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Игорь 18-09-2017 19:47 Людмила, честное слово не понимаю почему ваше сообщение вызвало такой ажиотаж. Тут даже модератор начал расшаркиваться \"Дякую\". А нам, россиянам, не понятно. Можете объяснить по-русски?
Re[4]: Подяка
[Написать ответ]
Отправитель: Виталий 01-11-2017 21:07 Я слишком рассеян. Во время молитвы мои мысли уклоняются на постороннее, несущественное, и как таковой молитвы не получается. Потому что молитва твоя формальна. Если бы у тебя была настоящая нужда, молитва была бы от сердца и ты не смог бы отвлечься.И Бог дал бы тебе хотя бы на свидетельство, чтобы ты покаялся. В таких случаях, бывает, Он язычникам отвечает, чтобы достучаться до совести.
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |