Články kresťanské. Milujte sa! Články kresťanské - Milujte sa
Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal                Nevezmeš meno Božie nadarmo                Pamätaj, že máš svätiť sviatočné dni                Cti otca svojho i matku svoju                Nezabiješ                Nezosmilníš                Nepokradneš                Nebudeš krivo svedčiť proti svojmu blížnemu                Nebudeš žiadostivo túžiť po manželke svojho blížneho                Nebudeš túžiť po majetku svojho blížneho               
Slovenská verziaKresťanský portál

Kresťanské zdroje

 
Pozeraj sa na moju eucharistickú tvár
   

Autor: Redakcia,
Milujte sa! 62/2019 → Viera

Milujte sa!



V roku 2007 sa Ježiš a Panna Mária začali prihovárať istému kňazovi, benediktínskemu oblátovi. Tieto posolstvá majú cirkevné schválenie Mons. Michaela Smitha, biskupa írskej diecézy Meath Mullingar (v češtine vyšli v roku 2018 s názvom In sinu Jesu). Uverejňujeme Ježišove slová o adorácii.

Pozeraj sa na moju eucharistickú tvár

Áno, som tu pre teba, tak ako som tu – v tejto sviatosti môjho božského priateľstva, v ktorej čakám na všetkých svojich kňazov. Chcem, aby zotrvávali v mojej prítomnosti a aby našli to, čo im moje eucharistické Srdce túži darovať.

Kde sú moji kňazi? Prečo ma nechávajú samého v tisícoch svätostánkov na celom svete? Prečo toľkí kňazi prechádzajú okolo mňa v rýchlosti, nikdy sa pri mne nezastavia a neprebývajú v uzdravujúcom a posilňujúcom jase mojej eucharistickej tváre? Prečo sú toľkí kňazi ľahostajní voči priateľstvu, ktoré im ponúkam vo sviatosti, ktorú som ustanovil nato, aby som bol s nimi a aby oni boli so mnou?

Toto je túžba môjho Srdca: vidieť tváre všetkých svojich kňazov nasmerované na moju eucharistickú tvár.

Moji kňazi sú vyvolení spoločníci a priatelia môjho Srdca. Tak ako prežívam radosť, keď prichádzajú pred moju eucharistickú tvár, takisto prežívam bolesť, keď okolo mňa rýchlo prechádzajú a opúšťajú ma, prítomného vo sviatosti mojej lásky. Keby sa len moji kňazi vrátili ku mne prítomnému v Oltárnej sviatosti, keby mi dali svoje srdce tak, že mi najskôr dajú svoj čas, aké zázraky milosti by som konal v nich, pre nich a skrze nich! Moji kňazi budú očistení, uzdravení a posvätení, ak sa jeden po druhom vrátia ku mne a nájdu radosť a posilu v prebývaní pred mojou eucharistickou tvárou, pri mojom Srdci, prameni božského priateľstva (14. apríla 2010).

»Prečítajte si viac:
Obchod PDF: https://pdf.milujciesie.org.pl/sk/
Predplatné: milujtesa.org/#dar





The above article was published with permission from Milujte sa! in October 2020.








Prečítajte si ďalšie kresťanské články v slovenskom jazyku





Navrchol

Odporucit stranku znamemu!


Články kresťanské