Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Допоможіть
   
Допоможіть
Отправитель: Брат Діма 09-07-2022 09:35

Вітаю вас брати та сестри, любов"ю Господа нашого Іісуса Христа.

Мир вам.

Дорогі брати та сестри, звертаюся до вас з великим проханням про допомогу.

Наше місіонерське служіння проходить на території невеликої громади недалеко від Чорнобильської АЕС, в Поліському регіоні. На самому початку війни, як що точніше то 25 лютого, наш населений пункт був окупований російськими військами. На протязі більше 30 днів, до самого звільнення ми прожили без електрики, звязку та майже без їжі, але не полишили свого служіння - проповіді Слова Божого та молитов.
Після звільнення раділи як діти, але радість наша була не довгою. Наша місія втратила приміщення в якому проходили служіння для дорослих, підлітків та дітей. Разом з приміщенням втратили побутову техніку, відео апаратуру, меблі та християнську літературу. Ще маеться невелика надія на повернення - все в руках Божих.

Наразі місія немае приміщення для проведення служіння. В моему помешкані є невелика кімната яку моя сім"я не використовуе для проживання, але в ній потрібно зробити ремонт. Не то що ремонт - кімнату потрібно привести до ладу, облицювати стіни ДВП, пофарбувати, провести єлектрику то що. В зв"язку з тим що в нашому регіоні на разі дуже складно з працевлаштуванням, тих коштів що я заробляю на підробітках, нам з дружиною вистачае тільки на харчі, змоги підготувати приміщеня до холодів в мене нема. Поки тепло, проповідуемо на подвір"ї нашого помешкання людям які приходять та привозимо і роздаемо харчові набори, які вдаеться випросити в навколишніх церквах, тому що постійної підтримки навіть в цих нагальних потребах немаемо. Церква яка нас благословляла та підтримувала в служінні довгий час за що ми безмежно вдячні, в зв"язку з війною знаходиться на карантині, тому надати відчутну допомогу не взмозі.

Тому я вирішив звернутись до небайдужих братів та сестер.
Щоб не було втрачене служіння, щоб праця наша на Ниві Божій не пропала за дарма,
щоб Слово Боже шорилось,
щоб той світильник який Господь запалив в цему селищі для людей які не знали Його не згас - допоможіть.

Будемо вдячні всім та Господові нашому за посильку поміч в будь якому вигляді.

За подробицями - будь ласка, пишіть мені в особисті повідомнення.

З повагою та любов"ю - ваш брат та служитель Божий Діма.


Божих благословінь всім вам, вашим родинам та вашим Церквам.


 

Написать ответ

Обязательные для заполнения поля отмечены *
* Автор:
E-mail:
* Тема:
Уведомить меня по e-mail при ответе и новых сообщениях в теме
Сообщение:            
Адрес сайта (URL):
Название сайта:
Рисунок (gif, jpg):
или ссылка на него:
Размеры рисунка не более 2000x2000 пикселей, размер файла до 2000 кбайт!
Картинка с кодом Введите код с картинки (5 цифр):




Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!