|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[6]: ВОПРОС: как АСД отличаются от субботников
Отправитель: греко-католик 17-12-2022 00:56 Виталий, які "єресі" є в греко-католиків? В кожної єресі є назва й історія. Ви мабуть "святіші від Папи Римського" і більше знаєте? Чи як? Усі греко-католики є хрещеними. Перші християни і християни семи Вселенських соборів були греко-католиками і ми з того часу нічого не змінили у вірі, зокрема і в таїнстві й обряді хрещення. Ми зберегли і спадкоємність наших митрополитів й єпископів Виталий, ваша конфесія як називається? Ви соромитися вашої віри (єресі)? Коли соромитеся лживої віри то це добре, бо це перший крок до покаяння й навернення. Богочоловік Ісус Христос завжди і тепер присутній в історії людства. Наявність різних конфесій, сект, деномінацій, релігії, вір й єресей є явною реальністю. Богочоловік прокляв (ліквідував) смоківницю, сказав "горе вам книжники"... Книжники це прадєдушки усіх суботницьких сект. Є пекло для сатаністів, еретиків й злочинців (зокрема для суботників), котрі не покаялися... Виталий, ви вважаєте що християни це ті хто очікує омріяного евреями антихриста (машіаха) і "царства" антихриста, тобто ОЗГ евреев-рабовласників? Типу адвентистів? Що я "не знаю" з Нового Завіту, в якому й описана релігія Богочоловіка Ісуса Христа? Ви мене обмовляєте?
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |