|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[4]: "Заборона свинини"
Отправитель: Галина 18-12-2022 20:05 Надайте будь ласка джерела де таке пише що Гадаринський край населяли тільки євреї? Бо я знаходжу тільки інформацію де пише шо там жили язичники. Риба теж не вся чиста. Є перелік яку можна їсти, а яку ні. Наприклад рибу без чешуї не можна. Тільки цього не будете їсти…І свині, бо вона має розділені ратиці, і має ратиці роздвоєні розривом, та жуйки не жує, нечиста вона для вас Левит 11:4,7 А ті, хто…їдять м’ясо свиняче й гидоти та мишу, вони разом загинуть, говорить Господь! Ці рядки з Біблії як прокоментуєте? Це сатаністи по вашому туда вписали? І поки Петрові готували обід, йому було видіння. 11Петро побачив, як небеса розкрилися й щось подібне до великого простирадла, яке хтось тримає за чотири ріжки, злетіло додолу. 12А на ньому були різноманітні тварини й гади земні, а також птахи небесні. 13Тоді голос долинув до нього: «Встань, Петре. Вбий і їж!» 14Петро відповів: «Звісно, я не можу, Господи! Я ніколи не їв нічого брудного або нечистого». 15І вдруге пролунав голос: «Не вважай нечистим те, що очищене Богом». 16І так тричі голос промовив до Петра, і тричі Петро відмовлявся, а після того все знову піднялося на небо. (Діяння 10) З цих рядків бачимо що не їли євреї нечисту їжу. Якби можна було їсти Ісус би сказав Петрові що можна їсти свиню. І цієї ситуації би просто не існувало. І забіжу наперед в цих рядках не йдеться про те що можна їсти все підряд, тлумачення там інше, якщо ви знаєте продовження.
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |