|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[24]: Можно ли христианину есть свинину?
Отправитель: Віталій 25-12-2022 21:50 До євреїв - не розумію ще, це завжкі тексти для мене на даному етапі. Звичайно, що не відмінена. Наповнена новим змістом, роз"яснена. Новий Заповіт пояснює нам суботу,як спокій, якого досягає людина, прийшовши до Христа. І з цього моменту вже не один день у тижні, а всі дні життя християнин віддає на служіння Богу. Тому сенс святкувати якийсь особливий день втрачається - такого дня більше немає, бо християнин вже досяг спокою, відгукнувшись на заклик Христа:Але не думаю що в Біблії щось може суперечити одне одному, тому там навряд чи йдеться про те що одна з 10 заповідей відмінена і що її не потрібно розуміти буквально. 28 Придите ко Мне все труждающиеся и обремененные, и Я успокою вас; (Матф.11:28) Тому святкування якогось особливого дня ніяк не є умовою спасіння - лише день відпочинку від праці і день, у який ми відвідуємо Богослужіння. Бо служіння християнина Богу не у відвідуванні зібрання полягає, а у щоденному виконанні Божої волі. А на зібраннях ми підкріплюємо свій дух, творимо колективні молитви, разом славимо Бога, навчаємось Його Слову, отримуємо від Нього настанови на потрібні для нас теми і т.п. Тому нав"язування своїм адептам і неофітам святкування суботи у старозаповітному сенсі є по- перше, змушуванням до букви законництва, яке, як відомо, нікого не спасло, а по- друге, накладанням на людей лишнього тягаря, який ускладнює людям життя, не даючи взамін нічого. Відкриття, видіння, мови. Це є і у християн віри євангельської і навіть набагато більше - дари пророкування, зцілення, чудотворіння і т.д. - про них сказано у 1Коринтянам 12 розд. І зауважте - вони день богослужіння - не субота. Як же так?
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |