|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[9]: "Заборона свинини"
Отправитель: греко-католик 28-12-2022 20:09 Триндиш, хамиш і обмовляєш Віталій, шиючи мені і монахам якусь єресь. Ти Віталій поводишся як біснуватий. Твоя пятидесятницька секта є середовищем для вербування злодіїв, обмовників і терористів. В твоїх одновірців подвійна мораль; для своїх і для інших. Це плід твого проповідництва. Він є злим. Я не відмовлявся від дискусії, це ти відмовився, коли я сказав про неможливість дискутувати на основі визнання усього написаного в Біблії. Ще раз, можна дискутувати тільки на основі того що прямо і буквально сказав Бог в Біблії, типу Декалога. Ти не зміг пояснити вірш 17 глави 66 книги Йова, що є спільного між свининою і мишею. Ти і твої одновірці ходять за жінкою в Бетел (Вавілон)? Ти промишляєш злочинами проти людяності? Ти одіваєш білий одяг і йдеш в Бетел очищатися? Ти вихваляєшся чарівництвом? Як це написано в книзі Буття? В роки Абрама-Йосипа в Вавілоні був тільки храм Іштар (Астарти), тобто храм сатаністів. В Біблії є й історія сатанізму, косяча побожність, легко прикрита. Для мене це не може бути авторитетом.
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |