Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Re[10]: "Заборона свинини"
   
Re[10]: "Заборона свинини"
Отправитель: Віталій 03-01-2023 10:48

Триндиш, хамиш і обмовляєш Віталій, шиючи мені і монахам якусь єресь.
На відміну выд тебе, я, все, що стверджую, обгрунтовую Божим Словом.
А от ти таки обмовляєш без всяких підстав.
Ти Віталій поводишся як біснуватий. Твоя пятидесятницька секта є середовищем для вербування злодіїв, обмовників і терористів. В твоїх одновірців подвійна мораль; для своїх і для інших. Це плід твого проповідництва. Він є злим.
Ось як і зараз - зводиш наклепи без всякої підстави. Твій духовний батько - сатана, бо це він батько брехні.
А Ісус їм сказав: Якби Бог був Отець ваш, ви б любили Мене, бо від Бога Я вийшов і прийшов, не від Себе ж Самого
прийшов Я, а Мене Він послав.
8:43 Чому мови Моєї ви не розумієте? Бо не можете чути ви слова Мого.
8:44 Ваш батько диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо
правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого, бо він неправдомовець і батько неправді.
8:45 А Мені ви не вірите, бо Я правду кажу.
Я не відмовлявся від дискусії, це ти відмовився, коли я сказав про неможливість дискутувати на основі визнання усього написаного в Біблії.
Нема сенсу дискутувати на християнські, духовні теми, не маючи основою Боже Слово. Християнин не має іншої основи, крім цієї. Якщо ти не визнаєш Боже Слово своєю основою, то ти ніякий не християнин. Ти точно такий же єретик, як і Ігор.
Ще раз, можна дискутувати тільки на основі того що прямо і буквально сказав Бог в Біблії, типу Декалога.
Можна і треба дискутувати на основі всієї Біблії, бо вся вона - Боже Слово, яке Бог дав через Своїх людей. Декалог теж був даний через людину - Мойсея.
16 Все Писание богодухновенно и полезно для научения, для обличения, для исправления, для наставления в праведности,
(2Тим.3:16)
1:19 І ми маємо слово пророче певніше. І ви добре робите, що на нього вважаєте, як на світильника, що світить у темному місці,
аж поки зачне розвиднятися, і світова зірниця засяє у ваших серцях,
1:20 бо ви знаєте перше про те, що жодне пророцтво в Писанні від власного вияснення не залежить.
1:21 Бо пророцтва ніколи не було з волі людської, а звіщали його святі Божі мужі, проваджені Духом Святим.
(2Пет.1:19-21)
Ти не зміг пояснити вірш 17 глави 66 книги Йова, що є спільного між свининою і мишею.
Я пояснив.
Ти і твої одновірці ходять за жінкою в Бетел (Вавілон)? Ти промишляєш злочинами проти людяності? Ти одіваєш білий одяг і йдеш в Бетел очищатися? Ти вихваляєшся чарівництвом? Як це написано в книзі Буття?
Ти наклепник.
В роки Абрама-Йосипа в Вавілоні був тільки храм Іштар (Астарти), тобто храм сатаністів. В Біблії є й історія сатанізму, косяча побожність, легко прикрита. Для мене це не може бути авторитетом.
Ти наклепник і шулер. Біблія описує і шлях грішників і шлях праведників. І ти ніде не знайдеш схвалення дій грішників, або якісь поради робити так, як вони. Біблія показує дії грішників , осуджує їх і показує наслідки для грішників. Так що ти брехло, яке разом зі своїм батьком - сатаною зводить наклепи на Біблію, Бога і християн.

Читать всю тему  Написать ответ

Написать ответ

Обязательные для заполнения поля отмечены *
* Автор:
E-mail:
* Тема:
Уведомить меня по e-mail при ответе и новых сообщениях в теме
Сообщение:            
Адрес сайта (URL):
Название сайта:
Рисунок (gif, jpg):
или ссылка на него:
Размеры рисунка не более 2000x2000 пикселей, размер файла до 2000 кбайт!
Картинка с кодом Введите код с картинки (5 цифр):




Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!