|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[11]: "Заборона свинини"
Отправитель: греко-католик 03-01-2023 17:52 Ні. Ти ще керуєшся історією сатанізму, вписану в Старий Завіт, й редагуванням сатаністами. Пургу гониш Віталій, Богом греко-католиків є Свята Трійця. Це твої братки по вірі мене обмовляли, писали на мене доноси в МВС, неодноразово намагалися вбити, вчиняли юридичні злодійства. Богом пятидесятників є евреи, тобто сатаністи. Основою дискусії має бути Слово Бога (прямо і буквально сказане Богом), а не усе написане в Біблії. А потім можна розширирити основу на весь Новий Завіт (в нормальному перекладі і в церковному Каноні) І не більше. Книгою Християн є Новий Завіт. Книгою іудеїв було Пятикнижя. Це різні релігії. Іудо-християнство це новітня вигадка евреев. Немає в мене і в моїй УГКЦ ніякої єресі. Людство знало Декалог ще до народження Мойсея. Від закінчення іудаїзму(30-ті рр) і до виходу християн з катакомб (4ст) сатаністи безконтрольно переписували Старий Завіт і внесли там їх історію і їх редагування. Іудеї їли свинину, а сатаністи написали що "свинина заборонена"... Ти прикриваєш цитатами з Біблії єресь твоїх пятидесятників. Де ти пояснив вірш 17 глави 66 книги Ісаї? Так написали сатаністи в книзі Буття. Грішниками є усі, але не усі грішники є сатаністами Ще раз запитую. Ти і твої одновірці ходять за жінкою в Бетел (Вавілон)? Ти промишляєш злочинами проти людяності? Ти одіваєш білий одяг і йдеш в Бетел очищатися? Ти вихваляєшся чарівництвом? Як це написано в книзі Буття? В роки Абрама-Йосипа в Вавілоні був тільки храм Іштар (Астарти), тобто храм сатаністів. В Біблії є й історія сатанізму, косяча побожність, легко прикрита. Для мене це не може бути авторитетом. Написане в Старому Завті сатаністами говорить що сатаністи не змінилися з часів Абрама і Йосипа. І ти тим керуєшся. Ще й мене втягуєш в твоє зловіря. Ти і твоя секта не зможете поєднати сатанізм з християнством.
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |