Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Ответ на "Re[12]: Можно ли христианину есть свинину? - греко-католик - 08-01-2023 15:45" Re[13]: Можно ли христианину есть свинину?
   
Ответ на "Re[12]: Можно ли христианину есть свинину? - греко-католик - 08-01-2023 15:45" Re[13]: Можно ли христианину есть свинину?
Отправитель: Віталій 09-01-2023 09:48

Триндиш гускій нацисте Игор. Північний флот СРСР також був "Хохляндією", і ти це незнав й забув. В Палестині було українське місто з назвою Скіфоопіль, це ти не знав і забув... Так було і з українським Новгородом.
Папір першими придумали єгиптяни, потім китайці На півночі теперішньої РФ точно ніхто не виробляв папір, в роки українського Новгорода. Тому там і були берестяні грамоти.
Рецепти не зберігаються, бо їх тільки тепер почали, а яких тварин розводили і що вирощували археологи вже навчилися виявляти. Була корова то було молоко, сметана і творог. Вирощували пшеницю то і вміли випікати хліб. Вирощували червоний буряк то вміли варити борщ...
Творог(москв). - сир(укр).
Сыр(москв.) - твердий сир(укр.)
Пшеницю там не вирощували, лише жито, бо для пшеницы той клымат ы грунти не підходять. Пшеницю і зараз там не вирощують, як і на нашому Поліссі. Хіба що й як виняток. Новгород ніколи не був Руссю. Але це був виселок Русі, заснований Руссю для торгівлі з місцевими фіннами. Тому порядки у місті були, як у Русі і розмовляло місцеве населення слов"янською мовою, яка була ближчою до тодішньої польської, хоча у ті часи між польською і русинською різниця була невелика. Місцеве населення мало вигляд чисто фінський, про що свідчать зображення, які збереглись до нашого часу. Час заснування Новгорода - друга половина 10ст., про що свідчить археологія. На території Новгорода давніших артефактів не знайдено. Тобто, Новгород, як мінімум, на півтисячоліття молодший за Русь, тому очевидно, що по відношенню до Русі це місто є вторинним, фактично, колонією, як і грецькі міста на території України.

Читать всю тему  Написать ответ

Написать ответ

Обязательные для заполнения поля отмечены *
* Автор:
E-mail:
* Тема:
Уведомить меня по e-mail при ответе и новых сообщениях в теме
Сообщение:            
Адрес сайта (URL):
Название сайта:
Рисунок (gif, jpg):
или ссылка на него:
Размеры рисунка не более 2000x2000 пикселей, размер файла до 2000 кбайт!
Картинка с кодом Введите код с картинки (5 цифр):




Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!