Христианский Форум Форум. Христианство. Православие. Католицизм.
Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим                Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им, ибо Я Господь, Бог твой                Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно                Помни день субботний, чтобы святить его; шесть дней работай и делай [в них] всякие дела твои, а день седьмой - суббота Господу, Богу твоему                Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе                Не убивай                Не прелюбодействуй                Не кради                Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего                Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего               
На русском Христианский портал

УкраїнськоюУкраїнською

Дополнительно

 
Re[79]: Солнцепек-6
   
Re[79]: Солнцепек-6
Отправитель: греко-католик 01-02-2023 08:54

<strong>Лютий 2023</strong>

В грудні 2022р пережив 3910 спроб вбивства.
В січні2023 року пережив 3897 спроб вбивства.

За 2022р пережив 44489 спроб вбивства.

1 лютого, 24:00 - 10:45... год. потужне періодичне застосування терористами психотронної зброї.
08:55 год, три задуви чогось, по мені, задували зі сторони ділянки буд №30 евоейских терористів.
Виявив сильну радіацію на зовнішній стороні дверей, але вже меншої потужності ніж сьогодні. Ймовірно там нанесли радіацію шляхом проникнення на мою ділянку.

Головні способи вбивства мене тепер це1)радіація, враховуючи і нанесену терористами (еврее-польско-пятидесятницькими терористами) в моїй хаті; 2) психотронна зброя і 3) отруйні гази, типу бойових; іприту, хлорпікрину, фосгену, суміші іприту й хлорпікрину.
Раніше терористи мали і зорин (мабуть тепер в Україні вже немає виробництва синильної кислоти і вже немає виробництва котре використовує синильну кислоту, основу виробництва зорину) і раз навіть застосували фентанол . Це було давно.
Коли по дорозі автомобіль поліції чи проходить хтось їм невідомий то терористи вимикають психотронну зброю, а після того як вона проїде, він пройде,, через хвилин 5, знову включають. Раніше терористи вмикали живлення психотронгої зброї з електромережі, а потім, одночасно (хтось їх попередив що появилося обладнання для повного виявлення психотронної зброї, підкльченої до електромережі), почали вмикати живлення з генераторів їх автомобілів, а тепер і з побутових бензинових генераторів.
Тероисти провокують конфліктні ситуації.
Терористи продовжують придумувати схеми знищення мене й інших українців терористо-юридичним методом, типу щось підкинути (зокрема шляхом проникнення в житло) і викликати поліцію чи щось підкинути що поліція сама виявити.
Кажуть що в моїй області усе найвище керівництво обласних управлінь МВС й СБУ є евреями, призначенцями еврея Зеленського, за котрого ці терористи агітували психотронною зброєю, тому тут і є величезна активність еврее-польско-пятидесятницьких терористів. Бо явно вони їх кришують.

Написане тут мною є і повідомленням в правоохоронні органи.

Будьте прокляті і здохніть еврее-польсько-штундо-ісламісько-КГБісто-гуско-новогускі злодії, сатаністи, антихристи і терористи (серед котрих біля 60% це геї-педофіли, а путіноїдами є усі)! Будьте прокляті і здохніть друзі, ставленики, слуги і пси тих терористів!
Будь проклятий Ізраїль. Будь проклята Польща.

Читать всю тему 

Данная тема закрыта для написания новых сообщений.





Рекомендуйте эту страницу другу!






Подписаться на рассылку




Христианские ресурсы

Новое на форуме

Проголосуй!