|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[6]: Солнцепек-6
Отправитель: греко-католик 13-02-2023 19:24 Триндиш гускій нацисте Игор. Я вже усе написав тут що знаю про спалення Хатині. Головне: При гестапо були розстрільні команди, 2) Поліцейського 118 батальйону тоді не було в Білорусі. 3) "Охоронної поліції" в Рейху не було. 4) Буковинський курінь (курінь це рота, 100 осіб) не служив Рейху, він займався освітою і культурою. Потім німці їх назвали ворогами Рейху, Бо вони проводили українізацію, арештовували і розстріювали в Бабиному яру. Ще осінью 1941 року. Зокрема розстріляли і поетесу Олену Телігу. Частину з них не змогли німці впіймати. Ти вибрав невдалий приклад. До Чекотило там психіатри (вони вели слідство, а не міліція) встигли впіймати і розтріляти шість чекотил. які виявилися невинними. Після розстрілу сьомого чекотили такі злочини тимчасово перестали вчинятися. Але це не значить що сьомий був винним. Серійні вбивці могли піти на пенсію чи переїхати в інше місце. Психіатрія це субєктивна "наука". Мене в школі вчили що наука не може бути субєктивною. Психіатри ще врятували від розстрілу серійного вбивцю Пашу Судоплатова.
Данная тема закрыта для написания новых сообщений.
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |