|
|||
![]() | |||
![]() | |||
![]() | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
Re[14]: "Заборона свинини"
Отправитель: Віталій 02-03-2023 20:19 Обмовляєш мене сектанте. Бог на Землі царем призначив людину. Майже усі перекладачі Біблії розуміли що в Старому Завіті Біблії є книги, вставки і редагуваня сатаністів. За винятком штундів, зокрема пятидесятників. Бо в них богом є сатаністи, типу Наполеона, Гітлера, Пол-Пота, Путіна... Користуюсь сучасним перекладом - доктора богослів2я Громова і Огієнка. А ти, судячи є цього твого тексту, слабий на голову.Обмовляєш мене сектанте. Ще раз, моїм Богом є свята Трійці. Диявол є знаючим. І що? Знання можна по різному застосовувати. Це твої братки по вірі мене обмовляли, писали на мене доноси в МВС, неодноразово намагалися вбити, вчиняли юридичні злодійства. Писали твої. Вбивств і спроб вбивств без обмов немає. Звернися в КЦ і там тобі розкажуть як вводилися догмати КЦ, на основі сказаного буквально Богом. В Біблії є декілька вимірів; буквальний, висновковий, речовий, містичний.. Дурку косиш? В твоїх немає Послання апостола Якова. І ти мене обмовляєш. Чим тобі не подобається Старий Завіт, перекладу Біблії Івана Хоменка, очищений мною від історії сатанізму й редагувань сатаністів? Тим що там немає нічого про твоїх божків сатаністів? Ти мені так і не сказав яким перекладом Біблії користуєшся. Чому?
Рекомендуйте эту страницу другу! |
![]() |
![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |